top of page
Writer's pictureKārlis Priedītis

ABC Race seminārs "Autošosejas lietošanas instrukcija" 2. daļa


ABC Race semināra "Autošosejas lietošanas instrukcija" 2. daļa (Noslēdzošā) - Kā sagatavot SEVI autošosejas sacensībām notiks 4. marta vakarā plkst. 19:00 (ierašanās no 18:30), ABC Race kluba telpās Rīgā, Ganību dambī 19.


Pasākuma vadītāji:

Latvijas autošosejas čempions - Jānis Vanks

ABC Race vadītājs - Kārlis Priedītis

Autosporta žurnālists un komentētājs - Artūrs Virbulis

Tēmas: -Treniņi - Kā pareizi trenēties? -Autošosejas pilota psiholoģija -Apdzīšana un segšanās. -Komandas nozīme. -Datu analīze -Licences, nolikumi, reģistrācija, karogi, starta procedūra. -PR, Sponsori, Komunikācija ar medijiem. -Kā uzvarēt? -Jautājumi un atbildes.

ABC Race kluba biedriem šis seminārs būs - BEZ MAKSAS Citiem interesentiem - Ziedojums ABC Race biedrībai 10EUR Vietu skaits ierobežots - 24 vietas! (Priekšroka kluba biedriem)


Jau iepriekš ziņojām, ka ABC Race klubs uzsācis Semināru sēriju, kas būs veltīta mūsu autosportistu izglītošanai un izaugsmei. Seminārus vadīs dažādi pieredzes bagāti Latvijas autosportisti.

Tā būs ne tikai iespēja ielūkoties autospora niansēs un uzzināt ātras braukšanas noslēpumus, bet arī iegūt papildus motivāciju savam ceļam uz autosporta virsotnēm, iedvesmojoties no cilvēkiem, kas tās jau ir sasnieguši.

82 views0 comments

Comments


bottom of page