top of page

Lelde Dembovska - jauna pieredze un lieliskas emocijas

Trpinot rakstu sēriju par ABC RACE 2021. gada sezonas dalībniekiem, iepazīstamies ar nu jau trešo dāmu, kura pievienojusies mūsu seriālam - Leldi Dembovsku. Lelde ir iegādājusies 2019. gadā sagatavoto Mini Cooper, ar kuru plāno piedalīties visos notiekošajos treniņos un sacensībās, lai iegūtu pēc iespējas vairāk pieredzi.

Lelde Dembovska - ABC RACE

Lelde stāsta: “Netipiski citiem autosportistiem mana īstā iepazīšanās ar autosportu ir notikusi tikai tagad. Atceros, kā bērnībā kopā ar tēti aizrautīgi vēroju F1 sacensības TV (mans favorīts tajā laikā bija Deimons Hills) un nosacīti nedaudz reizes skatoties autorallija un autokrosa posmus klātienē.”

Lelde Dembovska - ABC RACE

“Pagājušā vasarā ieguvu A kategorijas vadītāja apliecību un draugu kompānijā radās jautājums - kas būs nākamais? Tā pa jokam skaļi izteikta doma kļuva reāla - ABC RACE un lieliskais Mini - visi tālākie notikumi izveidojās tieši tā, ka sapratu, ka šī ir fantastiska iespēja!

Domāju, ka autosportista Egona Lapiņa auto atrada mani, un es sapratu, ka es gribu braukt ar tādu trasē!”

Lelde Dembovska - ABC RACE

“Blakus ir izcili skolotāji, kas ļoti labi pārzina un orientējas visos ar autosportu saistītajos jautājumos. Mans uzdevums ir mācīties, uzkrāt pieredzi, attīstīt prasmes un to visu izbaudīt!

Jau tagad redzu, ka kluba biedri ir ļoti atsaucīgi un pieņem jaunus dalībniekus bez pieredzes, neradot it nemazāko sajūtu, ka neiederies.”

Lelde Dembovska - ABC RACE

“Ņemot vērā, ka šis viss man ir kaut kas jauns, ar nepacietību gaidu katru treniņu un sacensības, lai pārspētu un izaicinātu vispirms jau sevi. Neapšaubāmi ir nepieciešams trenēties, trenēties un vēl trenēties, lai iegūtu pieredzi un attīstītu prasmes.”

Lelde Dembovska - ABC RACE

“Ieteikumus citiem varēšu dot tikai pēc šīs sezonas, bet jau tagad varu teikt - šī ir lieliska iespēja katram, kas vēlas piedzīvot un izbaudīt autosportu.”


“ABC RACE misija un mērķis ir izveidot finansiāli pieejamas sacensības, kas veicinātu jaunu autosportistu piesaisti un nodrošinātu regulāru treniņu un sacensību praksi sportistu izaugsmei.”


ABC RACE 2021 Pirmā posma tiešraides atkārtojums:


417 views0 comments
bottom of page