top of page

ABC Race uzsāk autosporta semināru sēriju



Pirmdien 25. Februārī ABC Race aicina visus interesentus apmeklēt mūsu pašu organizēto autosporta semināra pirmo nodarbību.

Ar šo pasākumu ABC Race klubs uzsāks Semināru sēriju, kas būs veltīta mūsu autosportistu izglītošanai un izaugsmei. Seminārus vadīs dažādi pieredzes bagāti Latvijas autosportisti.

Tā būs ne tikai iespēja ielūkoties autosporta niansēs un uzzināt ātras braukšanas noslēpumus, bet arī iegūt papildus motivāciju savam ceļam uz autosporta virsotnēm, iedvesmojoties no cilvēkiem, kas tās jau ir sasnieguši.


ABC Race kluba biedriem šie pasākumi būs - BEZ MAKSAS Citiem interesentiem - Ziedojums ABC Race biedrībai 10EUR Vietu skaits ierobežots - 24 vietas! (Priekšroka kluba biedriem)

Semināra "Autošosejas lietotāja instrukcija" 1. Daļa - Kā sagatavot automašīnu sacensībām.

Vadītāji:


Latvijas autošosejas čempions - Jānis Vanks


ABC Race vadītājs - Kārlis Priedītis

Tēmas: -ABC Race klubs. -Auto izīrēšanas un iegādes plusi un mīnusi. -Kam pievērst uzmanību tehnikas sagatavošanā? -Kā izvēlēties kam uzticēt sava auto sagatavošanu? -Finansiāli efektīva auto sagatavošana. -Sporta auto ekspluatācija un apsaimniekošana - izmaksas un ieteikumi. -Laptimer ierīces. -Onboard kameras. -Kā izvēlēties pilota ekipējumu un drošības aprīkojumu? -Jautājumi un atbildes.

60 views0 comments
bottom of page