top of page

ABC Race izveidojuši akadēmiju topošajiem dalībniekiem.

ABC Race Academy ir izveidots priekš topošajiem ABC Race autošosejas kausa sacensību dalībniekiem, kuri savas ielas automašīnas dažādu iemeslu dēļ vēl nav pārbūvējuši uz sporta, kas liegtu turpmāku dalību ceļu satiksmē un auto pārdošanu, ja pēc pamēģināšanas tomēr tiktu pieņemts lēmums nestartēt autošosejā. Bez ērtības un finansiāliem ieguvumiem ABC Race Academy palīdzēs arī drošības uzlabošanā ABC Race treniņos un sacensībās, samazinot to braucēju skaitu, kuri uz starta stāsies pilnībā bez pieredzes, jo tie iepriekš būs aizvadījuši treniņus un iepazinušies ar trasi un savu auto ABC Race Academy ietvaros.

Pirmais ABC Race academy treniņš tika aizvadīts 26. Augustā un tajā piedalījās seši topošie ABC Race kausa dalībnieki. Lai piedalītos ir nepieciešams ielas auto, kurš atbilstu ABC Race tehnisko noteikumu pamata principiem - līdz 1.4l dzinēja tilpums un 75zs nominālā dzinēja jauda, ko norādījis auto ražotājs. Tāpat ir jābūt uzņemtam ABC Race biedrībā, kā juridiskam biedram, jo šis ir slēgta tipa pasākums tikai kluba biedriem. Lai iestātos klubā ir jāaizpilda šis IESNIEGUMS.

Dalībnieku vidū valdīja pozitīvisms un ar instruktoru palīdzību auga motivācija un zināšanas par trasi, uzvedību trasē un auto iespējām. ABC Race Academy treniņu priekšrocības ir drošs veids kā trenēties un attīstīt savas braukšanas prasmes, jo trasē vienlaicīgi neatrodas dažādu jaudu un masas spēkrati. Tāpat tiek nodrošināta iespēja konsultēties ar kādu no ABC Race instruktoriem un salīdzināt savus apļa laikus un braukšanas stilu ar citiem ABC Race un Academy dalībniekiem, jo paralēli tiek aizvadīti gan ABC Race, gan ABC Race Academy treniņi.

Nākamais ABC Race Academy treniņš notiks kopā ar noslēdzošo ABC Race atvērto

autošosejas treniņu 7. Oktobrī BIķernieku MOTO trasē. Iepriekšējā reģistrācija pieejama ŠEIT. Jau ar 2020. gada sezonu ABC Race Academy treniņi būs iekļauti katrā ABC Race atvērtajā

autošosejas treniņā.

Visi interesenti ir laipni aicināti sazināties ar ABC Race vadītāju Kārli Priedīti (Tel. 26 301 671), lai precizētu visu nepieciešamo ABC Race Academy treniņu dalībai un drošu došanos trasē.


445 views0 comments
bottom of page