top of page

Jauno biedru uzņemšanas sapulce notiks 3. janvārī.

Straujāk augošā un finansiāli pieejamākā autošosejas klase Baltijā, izsludina jauno biedru pieteikšanās sapulci, kas notiks 2020. gada 3. janvārī Kalnciema ielā 37 (Kalnciema kvartāls), Autoskolas DBS (Drošas Braukšanas Skola) telpās.

Gadumija ir labākais laiks, lai pieņemtu lēmumu par jauna hobija vai autosportista karjeras uzsākšanu. Dalība ABC RACE 2020. gada sezonā var būt arī tava jaunā gada apņemšanās!

Tikai daži no daudzajiem argumentiem, kādēļ ABC RACE ir labākais veids, kā iesaistīties lielajā autosportā vai piepildīt savu ikdienu ar adrenalīnu, azartu un citām pozitīvām emocijām:

- Draudzīgi, saliedēti, atvērti un laipni dalībnieki, kuri neatteiks padomu un dalīsies savā pieredzē, lai kopīgiem spēkiem celtu braukšanas līmeni un cīņu kvalitāti.

- Sabalansēts sacensību kalendārs ar posmu norisi gan darba dienu vakaros, gan dalību lielajās autošosejas sacensībās, gan izbraukumiem uz Igauniju un Lietuvu.

- Vienlīdzīgas automašīnas un zemākās izmaksas, ko nodrošina pārdomāti tehniskie noteikumi, kuri izstrādāti, balstoties uz vairāk, kā 20 gadu Latvijas autošosejas pieredzi.

- Augsti drošības standarti auto aprīkojumam unpilota ekipējumam.

- PRO, AM un Junioru ieskaites grupas, kas amatieriem un jaunajiem sportistiem, ļauj cīnīties par uzvarām starp vienlīdzīgiem konkurentiem.

ABC RACE pamatā piedalās neprofesionāļi, taču dalību sacensībās ir izmēģinājušas arī vietējās autosporta zvaigznes un pieredzējuši sportisti, tādi kā Reinis Nitišs, Jānis Vanks, Mareks Matvejevs, Ainārs Šēnfelds u.c. Viņi visi atzina, ka sākotnēji skeptiskais viedoklis par mazjaudīgajiem un salīdzinoši lēnajiem auto pilnībā izmainījies, pēc dalības kādā no posmiem. Tā ir lieliska braukšanas skola, jo šie auto nepiedod kļūdas un braukt ātri ar šādiem auto nav viegli.

Sapulces laikā būs iespēja uzzināt visu par seriāla norisi, noteikumiem un 2020. gada jaunumiem. Varēs aizpildīt biedra iestāšanās iesniegumu un kļūt par oficiālu ABC RACE biedrības biedru.


259 views0 comments
bottom of page