top of page

Aizvadīti pirmie ABC Race testi un ielas auto treniņš sk 333.


ABC Race klubs 10. septembrī sporta kompleksā 333 rīkoja pirmos publiskos ABC Race testus un auto treniņu, kurā varēja piedalīties jebkurš interesents ar savu ielas auto.


Šie bija pirma kluba rīkotie auto testi, kuros par nelielu ziedojumu jebkuram bija iespēja sēsties pie ABC Race klases automašīnas stūres un izmēģināt, kā ir braukt ar šādu sporta automašīnu trasē un iespējams "noķert āķi lūpā", lai jau nākamgad pievienotos klubam un startētu ar savu automašīnu. Kā jau varēja sagaidīt, atsaucība bija liela un testus aizvadīja teju 20 jaunie autosporta entuziasti, ar kuriem pieredzē dalījās Latvijas autošosejas čempions Jānis Vanks un autosportists Viesturs Ozols, kā pasākuma oficiālie instruktori. Neskatoties uz dažādo iepriekšējo pieredzi visi testu dalībnieki pēc saviem braucieniem sniedza pozitīvas atsauksmes par projektu un vairāki pat izteica ieceri iegādāties savas ABC Race klases automašīnas.

Tiem, kuri netika uz šo pasākumu, bet vēlas aizvadīt ABC Race automašīnu testus, tiks dota šāda iespēja vēl šogad - kluba sezonas noslēguma pasākuma, kurš notiks sporta kompleksā "Rullītis" 13. oktobrī.

Pasākuma otrajā daļā notika ielas automašīnu treniņš, kurā dalībniekiem ar savu standarta automašīnu, profesionālu tiesnešu uzraudzībā bija iespēja noskaidrot savus ātrākos apļu laikus un salīdzināt tos ar ABC Race automašīnām, kā arī iepazīties ar mūsu projektu un klātienē saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.



26 views0 comments
bottom of page