top of page

ABC Race aizvadīs sacensības Auto24ring trasē Pērnavā!

Updated: Jan 16, 2019


Šo svētdien 23. septembrī ABC Race klubs aizvadīs sacensības modernākajā auto trasē Baltijā, kas atrodas Igaunijas pilsētā Pērnavā!


Sacensības notiks "Baltic Touring Car Championship" (BATCC) noslēdzošā posma ietvaros un tas būs pirmais kluba izbrauciens ārpus Latvijas, kā arī pirmā ABC Race braucēju pieredze Igaunijas trasē.


Pērnavas trase, kas zināma arī kā "Audru ring" pirmo reizi tika rekonstruēta 2001. gadā un tā bija 2.17km gara, kas ir par veseliem 1.49km mazāk, kā mūsu mājas trases - Biķernieku kompleksās sporta bāzes garums. 2012. gadā trase piedzīvoja vēlvienu rekonstrukciju un tā tika pagarināta līdz 3.2km garumam, kas nu vairs ir tikai par 460m isāka par BKSB. Mūsdienās trases konfigurācija sastāv no 15 līkumiem, no kuriem 5 ir pa kreisi, bet 10 pa labi.


Pēdējā informācija liecina, ka uz starta varētu iziet 8 kluba automašīnas, taču diviem auto joprojām ir brīvas pilota vietas, kuras par ziedojumu iespējams iegūt jebkuram benzīngalvam un ja abi auto atradīs savus braucējus, tad uz starta stāsies veseli 10 spēkrati.


Sacensības sāksies jau 22. septembrī, taču ABC Race savus braucienus aizvadīs 23. septembrī: 10:00 - pirmais treniņš

10:55 - otrais treniņš

14:15 - pirmais sacensību brauciens

16:35 - otrais sacensību brauciens

Pilna sacensību dienaskārtība atrodama ŠEIT

Oficiālā sacensību mājaslapa - BATCC

Jāatzimē, ka šajās sacensībās ieeja skatītājiem ir BEZMAKSAS, tādēļ gaidīsim visus atbalstītājus!


33 views0 comments
bottom of page